2014年3月13日星期四

http://www.uggbootsaustralia.com.tw ugg store sghe

" Day count " är baserad på ugg rea country store matematikern Zu " nio kapitel om aritmetik " som den viktigaste akademiska verk, men också att ordentligt täcka den del av den vetenskapliga kunskapen om astronomi, geografi aspekter. " Storföretagen ritual " för " anständighet " och " musik" två artiklar, kapitel " ceremoni " är fokus i boken är bror till kung Wu av Zhou Zhang Lila Star plagiat Zhougongdan anpassas från ideologiska och teoretiska framtid. En av de största bidragen till bruna uggs Zhougongdan kinesiska civilisationen är den rituella musik, med den etiska beteendet hos människor, så att mänskligheten avsked barbariska åldrar, och detta, och Zhang Zi Xing närvarande eget tänkande.

Tre obligationer är kungen Chen Gang, far till barnet, man och hustru, begärde ministern, som barn, måste en fru lyda kungen, far, make, och även frågade kungen, far, make till ministern, son, satt hans fru ett exempel. uggs rea barn Reflekterar en speciell relation mellan det feodala samhället i moralisk monark, far och son, mellan man och hustru. Wuchang nämligen välvilja, rättfärdighet, anständighet, visdom, tro, är att justera, reglera uppförande monark, son, bror, man och hustru, vänner, etc. mänskliga relationer. Även ur ett historiskt perspektiv, vilket återspeglar de olika relationer i bruna uggs feodala styre, blev den vägledande ideologi den feodala lagstiftningen används för att styra den feodala härskande klassen, fängslar människors tänkande, för att förhindra att människor skyldiga till uppror ideologiskt vapen, men i det här mer primitiv vilde slavsamhälle, utan tvekan kommer att ha en mycket positiv effekt, medan längre från ideologiska och teoretiska befästa politiska makt storföretagen, och lägga grunden för det framtida genomförandet av det nya samhällssystemet.

Med dessa teorier,bruna uggs, blir det framtida avskaffandet av offersystemeträttfärdig, med rätta. När det gäller " musik " ​​som beskrivs i Psalm, sång, är ord som massiv piratkopiering, med hänsyn till författaren inte har fötts, så Zhang Zi Xing kejsare som plagierar kommer inte skäms för att äga. Mäster en av dessa tre, plötsligt en känsla i världen. Tre mästerverk, den " Örter från " Monkey King som blev en läkare ugg store blir alla böcker, Zhou kejsaren också inrättat ett medicinskt museum, det officiella namnet på utbildning ett stort antal läkare för att göra medicinska standarder förbättrades under Shang flera kvaliteter, lever otaliga människor, människorna är alla djupt den nya kungen av vänlighet, många fler är tillgängliga för kejsaren hyllning till gudarna.

没有评论:

发表评论