2014年3月19日星期三

http://www.uggbootsaustralia.com.tw cheap ugg store khvd

Tijdens de vergadering, we zeiden Guo consigliere, Baida Xia is hier de twee beesten nemesis, GUO Chuan en Bianchi haastte zich nederig paar, inclusief Qiaosu Qin nike air max classic die weten de ware identiteit van de mensen voelen zich grappig over twee nemesis recht, maar dit is eigenlijk het omgekeerde van de achternamen van de twee ! Die nacht GUO Chuan eindelijk terug te keren naar de rust van geest om hun eigen interne kracht serieus te oefenen, hebben deze dagen Oosten geweest om West -Brittannië te gaan, maar ook om de nacht afgelopen nacht, moord en brandstichting handelingen die de tijd om serieus te oefenen kreeg te doen! Kort interne krachten rennen naar de schaamstreek, draai een paar Zhou, hartfunctie demonen langs het pad loopt, plotseling de interne kracht wordt plotseling verminderd, zelfs als de boze beesten en de laatste rally, als ineens een heleboel interne krachten wordt verminderd snel nog volledig herstellen, alsof de geringste afwijkingen zijn niet hetzelfde.

GUO Chuan sterk depressief,nike store, denken dat dit ook verschrikkelijk, plotselinge vermindering van de interne krachten op de laatste verpestte bijna zijn eigen leven, en doe dan een paar keer, en God weet waar het zal worden geplant ! Maar zo'n raar ding op het einde is waarom? Morgen om de zaak in een keer te bespreken om broer te vinden ! De volgende dag is nog wurgen kwade beesten uit de stad, dit is in het noordwesten van het land, die is een monster en vermoorden duizenden kleine zoogdieren. Wu Yu Hao is hetzelfde in het noorden van de stad in de buurt van een enorme beesten gedood en duizenden kleine zoogdieren, tel tot rond deze stad van kwade beesten hebben gedood 7788, vooral monster, volgens het onderzoek een totaal van negen, op het moment dat er zes doden.

Dan nog een dag,nike roshe run, alle spionnen besmette alle dieren van het land worden aangetroffen, GUO Chuan Wu Yu Hao opgesplitst en doden van deze monsters. GUO Chuan meer gek, aanval twee keer op een dag zelf een team om te gaan met het monster, en meteen met spoed naar cheap ugg store het slagveld zonder een stop bij de volgende, ze doden van een monster en duizenden kleine zoogdieren. Tegen die tijd, eindelijk elimineren de enorme beesten Maple City. De overige sporadische kwade beesten, is geen bedreiging voor de natuurlijke behoefte niet GUO Chuan Lai team hier geworden, dus GUO Chuan en Oceanside, opt net, Geng Liang et al., leidde hun mannen, maar ook in Maple City opleiding van een gemeente martial arts meester, samengebonden onder een stad.

没有评论:

发表评论